ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΪ γιορτάστηκαν οι απόκριες

ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΪ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Captureπατρινο καρναβαλι 1  πατρινο καρναβαλι 2

Η Παναχαική Αδελφότητα του Σύδνευ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τίμησε τον βασιλιά του γέλιου Καρνάβαλο με ανάλογη χοροεσπερίδα που δόθηκε στην Κοινοτική Λέσχη.

Ήταν μια χοροεσπερίδα  που σε μικρογραφία τα είχε όλα.  Η αίθουσα κατάλληλα διακοσμημένη αποκριάτικα φιλοξένησε πλήθος Πατρινών της ομογένειας και όχι μόνο, που μεταμφιεσμένα και μή έδωσαν το παρόν σ’ αυτή την διαφορετική εκδήλωση όπου και γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες .
Σ’ αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα το 15 μελές βραζιλιάνικο χορευτικό συγκρότημα, που απολαύσανε οι παρευρισκόμενοι από πρώτο χέρι τον καταληκτικό χορό «Σάμπα» από τις  αισθησιακά ντυμένες χορεύτριες.

Δεν έλειψε  η πατροπαράδοτη παρέλαση του άρματος του Καρναβάλου και των μετεμφιεσμένων που κατέλειγε σε σοκολατοπόλεμο ενώ η διασκέδαση έφθανε στο ζενίθ με τη ρίψη πολύχρομων σερμπαντίνων και χορεύοντας σε μοντέρνους μουσικούς ρυθμούς και τραγούδια.
Τέλος να σημειωθεί πως το παρευρισκόμενο κοινό καλωσόρισε και προς αυτό απηύθυνε χαιρετισμό, το στέλεχος της Παναχαικής   Αδελφότητας κυρία Κατερίνα Βέτσικα.

 

 

 

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΪ γιορτάστηκαν οι απόκριες

Σχολιάστε